17.6.06

MANDRA















Dedicado a Pedro, Gina, Bitxo, Petrushka...

6 comentarios:

Anónimo dijo...

mita'l! si es que fa molta calor! je je... petrushka també es passa el dia espaxurrat al terra de marbre, com està fresquet!

Anónimo dijo...

Pedro también va cayendo por todos los rincones de la casa. Soporta lánguidamente este verando adelantado sin moverse, sin mirar, casi sin respirar y sólo cuando la aguja del hambre se le hinca en el estómago es capaz de arrastrarse, lentamente, hasta su comedero. Sospecho que cada vez nos ignora más, metiendo la cabeza entre las patas delanteras mientras va haciéndose un ovillo del que sólo sobresalen las orejas. No importa y Africa le está muy agradecida.

Anónimo dijo...

Venexiana: Ondia, Petrushka es un noi?

Anónimo colomense: Me había olvidado de la pobre África, es verdad... Aunque yo creo que a ella le prueban los calores. (Por cierto: ¿los vais a dejar a los dos solitos estos días?)

Anónimo dijo...

Al Bitxo, que està a punt de viure el seu primer estiu, sembla que ningú li ha explicat què és la calor ni amb quina serena dignitat ha de comportar-se un gat aristogàtic, tot i que amb el seu caminar de "golfo" tampoc sembla que li importi.
Això sí, t'envia el seu mes distingit marrameu, tot cofoi de veure's, tan jove, esmentat en tan il?lustre blog.

Anónimo dijo...

petrushka tiene dos pedazo' de huevo' que no veas (pero vamos, que poco le van a durar...). sí, és un maschietto. petrushka és una paraula russa. sempre havia pensat que si mai tingués un gat, li diria així. vol dir 'titella'. i es diu petrushka en honor del ballet de stravinsky que tan bé va ballar nijinsky. era el seu preferit. i nijinsky és un dels meus mites.

Anónimo dijo...

El Morfi esta molt content d'haver suscitat tal entusiasme entre la "familia gatuna" amb el seu posat... Ell, que és el més gran de tots i ja te experiència, segeuix imperturbable de sofà en sofà, de cadira en cadira...
Per cert, espero impacient fotos de Bitxo (el nom ja promet) i Petrushka-Nijinsky, que encara no les conec!!!!